Amway™ Makaron fusilli (świderki)

[8714]

[]

[6260]

[6260]

has_post_thumbnail() taip
has_post_thumbnail() taip


[6260]




Makaron Proponujemy Państwu oryginalny włoski makaron wytwarzany specjalnie dla AMWAY. Jest on produkowany ze 100% pszenicy durum w technologii “trafilatura al bronzo”, co zapewnia mu wyjątkową konsystencję i bardziej szorstką powierzchnię. Dzięki temu sosy równo przylegają do makaronu. E4658 fussili (świderki) 6 opakowań po 500 g Makaron pszenny durum o wysokiej zawartości glutenu.
Jak kupować
Nr katalogowy:4658

Makarony z pszenicy durum produkowane w technologii trafilatura al bronzo. Włoskie makarony oferowane przez Amway wytwarzane są w taki sam sposób jak makarony dla koneserów. Przy zachowaniu najsurowszych standardów wybiera się tylko najlepszej jakości pszenicę, z której można otrzymać bogatą w gluten mąkę. Proces suszenia makaronu jest powolny i przebiega w stałej temperaturze, dzięki czemu zachowuje on charakterystyczne właściwości i smak. Technologia produkcji trafilatura al bronzo polega na wolnym przesuwaniu ciasta makaronowego przez odlane z brązu formy, co nadaje mu szorstką powierzchnię, do której równomiernie przylegają sosy.

  • Doskonały makaron z pszenicy durum z glutenem (do jego produkcji wykorzystuje się tylko ziarna pszenicy).
  • Produkowany przy zastosowaniu procesu trafilatura al bronzo, który pozwala zachować typowy smak i najwyższą jakość produktu.
  • Produkowany przy zastosowaniu procesu trafilatura al bronzo (ciasto jest wolno przesuwane przez odlane z brązu formy).
  • Sosy doskonale przylegają do makaronu.
  • Nie zawiera jajek.
 
Wartość odżywcza 100g 80g
Wartość energetyczna 1499 kJ(354 kcal) 1199 kJ(283 kcal)
Tłuszcze 1,5 g 1,2 g
w tym
w tym tłuszcze nasycone 0,3 g 0,2 g
Węglowodany 72 g 58 g
w tym
Cukry 2,5 g 2,0 g
Błonnik 3,0 g 2,4 g
Białko 12 g 9,6 g
Sól 0 g 0 g

Czas gotowania: 9 minut. Wrzuć makaron do wrzącej, osolonej wody (1 litr na 100 g makaronu). Co jakiś czas zamieszaj. Gdy makaron będzie miękki, zdejmij go z ognia, dobrze odcedź i podawaj.